Advocaat huurrecht nodig?

huurrecht advocaatEen geschil tussen een huurder en een verhuurder komt helaas vaak voor. Als u er samen niet uitkomt dan kunt u het beste een advocaat huurrecht inschakelen. Het huurrecht is een ingewikkeld rechtsgebied waar een goed opgeleide en ervaren advocaat als Remko van den Wildenberg nodig is om tot een oplossing te komen. Het kan op veel gebieden mis gaan tussen een huurder en verhuurder en hoewel het vaak in eerste instantie duidelijk lijkt wie er in gebreke blijft, toch ligt dat vaak iets gecompliceerder. De meeste huurgeschillen gaan over achterstallig onderhoud, huurachterstand, huurverhoging, onderhuur en overlast. Soms zijn er bijzondere afspraken gemaakt of doen zich onverwachte situaties voor zodat het een ingewikkelde zaak is. Alleen een advocaat huurrecht kan deze knoop nog ontwarren. Er is een hardnekkig misverstand dat een onwillige verhuurder het beste aangepakt kan worden door de huur in te houden. Het tegendeel is waar. Mijn ervaring is juist dat de meeste huurders zich hierdoor behoorlijk in de nesten werken. Voorkom verdere ellende en neem contact op met iemand die verstand van zaken heeft en samen met u de juiste route uitstippelt. Ik sta tot uw beschikking!

Direct contact opnemen?

  Advocaat huurrecht voor diverse geschillen

  Als gespecialiseerde advocaat huurrecht kan ik snel schakelen. Door sneller en slimmer te zijn dan de rest kan ik voor u van grote meerwaarde zijn. Vaak is onmiddellijke actie pure noodzaak als het om bijvoorbeeld ontruiming gaat. Als u bij mijn kantoor in Vught aanklopt voor advies dan profiteert u van mijn grote kennis en ervaring op het gebied van huurrecht. Als zelfstandig advocaat kunt u rekenen op persoonlijk contact waarbij ik mij voor de volle 100% inzet voor uw zaak. Op uw vragen reageer ik altijd snel en u kunt van mij eerlijk en zorgvuldig advies verwachten.

  Ik adviseer en procedeer bijvoorbeeld over:

  • gebreken, tekortschietend onderhoud of overlast
  • opzegging of ontbinding van de huurovereenkomst
  • voorkeursrechten of koopopties
  • huurbescherming of ontruimingsbescherming
  • groot onderhoud of renovatie
  • onderhuur, medehuur of indeplaatsstelling
  • wijziging van de huurprijs
  • faillissement van de huurder of de verhuurder

  Als erkend lid van de Vereniging van Vastgoed juristen en lid van de Vereniging van Huurrecht advocaten weet u zeker dat u met een betrouwbare advocaat te maken heeft. Ik sta u graag bij in uw strijd om uw recht te halen als advocaat huurrecht. Blijf niet te lang zelf doormodderen als u een geschil heeft met uw huurder of verhuurder. Neem contact op met mijn kantoor in Vught voor meer informatie en juridisch advies.