Testament advies

Testament advies nodig? Vroeg of laat krijgt iedereen met erfrecht te maken. Erfrecht is het rechtsgebied dat de de vermogensopvolging na de dood regelt. Dit rechtsgebied bestaat uit twee gedeelten: de erfopvolging bij versterf als er niets geregeld is en de erfopvolging bij uiterste wil, dan wordt de erfopvolging met een testament geregeld. Heeft u testament advies nodig? Dan is het verstandig om een deskundige op het gebied van erfrecht in te schakelen. De Ring Advocaten uit Vught is onder andere gespecialiseerd in erfrecht en geeft deskundig juridisch advies. Als er geen testament is opgemaakt dan bepaalt de wetgever wie er gaat erven In het geval van ongehuwd samenwonen of niet geregistreerd partnerschap heeft de achtergebleven partner nergens recht op. Alleen de personen erven die de wet heeft aangewezen als echtgenoot/echtgenote of geregistreerd partner en diverse categorieën bloedverwanten. Ook al wonen
partners tientallen jaren samen, als er geen testament is dan blijft de achtergebleven partner met lege handen achter. Wij kunnen u deskundig testament advies geven hoe u het beste gebruik kunt maken van het testamentair erfrecht. Er zijn heel wat mogelijkheden om zelf aan de erfrechtelijke knoppen te draaien waarbij u binnen de grenzen van de wet zelf kunt bepalen wat er straks met uw vermogen moet gebeuren. Professioneel advies kan een conflict binnen de familie voorkomen. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vragen en kwesties op het gebied van erfrecht.

Eerste gesprek over testament advies kosteloos

Op zoek naar juridisch testament advies? De Ring Advocaten is een advocatenkantoor dat houdt van openheid, eerlijkheid en kwaliteit en dat laten wij graag zien! Wij hebben een klein team van enthousiaste en betrokken mensen dat graag voor u aan de slag gaat op het gebied van testament advies. U kunt van ons deskundig en eerlijk advies verwachten. Als u contact met ons opneemt dan bieden wij allereerst een luisterend oor. Wij gaan met alle plezier met u in gesprek om te kijken of wij u kunnen helpen. Het eerste gesprek, dat ongeveer een uur duurt, is om in te schatten in hoeverre wij kunnen helpen en dat is altijd kosteloos. Wij onderhouden korte lijntjes met onze cliënten en het contact is persoonlijk. Ook op andere rechtsgebieden kunnen wij u uitstekend helpen. Onze andere specialisaties zijn arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en hippisch recht. Tegen welke problemen u ook aanloopt, het is prettig als u professioneel gesteund wordt met juridisch advies. U kunt op werkdagen telefonisch een afspraak maken tussen 08.30 – 12.30 uur en 13.30 – 17.00 uur.

Direct juridisch advies nodig?

  Ons advocatenkantoor

  De Ring 6
  5261 LM Vught

  Nevenvestiging

  Margrietstraat 74
  5731 BR Mierlo