Advies erfbelasting

Advies erfbelasting nodig? Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met erfrecht. Bij de afwikkeling van een nalatenschap komt veel kijken en het is dan ook verstandig om de hulp van een deskundige in te roepen. De Ring Advocaten uit Vught is onder andere gespecialiseerd in erfrecht en kan u deskundig advies erfbelasting geven. Bij een erfenis gaat een aanzienlijk deel van het vermogen naar de belastingdienst in de vorm van erfbelasting. Als er geen testament is opgemaakt bepaalt de wetgever wie er gaat erven. Als bijvoorbeeld ‘vader’ overlijdt gaat alles over naar ‘moeder’, zowel de bezittingen als de schulden. De kinderen krijgen dan een vordering op moeder die pas uitbetaald hoeft te worden als moeder ook is overleden. Een reden om hiervan af te wijken kan zijn om op de erfbelasting te besparen. De Ring Advocaten kan u hierover deskundig advies erfbelasting geven. Het erfrecht is een rechtsgebied met de nodige voetangels en klemmen en dan is het prettig als er iemand is die zaken kan verduidelijken en het nodige voor u regelt.

Deskundig advies erfbelasting

Deskundig advies erfbelasting nodig? Wij bieden ondersteuning in de fase na het overlijden van de erflater maar onze ondersteuning kan ook toekomstgericht zijn. We kijken dan met de erflater vooruit naar later. Hoe kan de nalatenschap zodanig geregeld worden dat ruzies worden voorkomen? Voorkomen is beter en goedkoper dan genezen! Als u onterfd bent en aanspraak wil maken op de legitieme portie hebben wij de expertise om alsnog voor een eerlijke verdeling te zorgen. Het kans soms ook verstandig zijn om de erfenis te verwerpen. Het erfrecht kan erg ingewikkeld zijn en deskundig advies erfbelasting is dan onontbeerlijk om helderheid te krijgen. Wij staan graag voor u klaar! De Ring Advocaten is een advocatenkantoor dat houdt van openheid, eerlijkheid en kwaliteit en dat laten wij graag zien.

Eerste gesprek advies erfbelasting kosteloos

Als u contact met ons opneemt dan bieden wij allereerst een luisterend oor. Wij willen met alle plezier met u in gesprek gaan om te kijken hoe wij u kunnen helpen. U kunt met alle uiteenlopende vraagstukken op het gebied van erfrecht bij ons terecht. Het eerste gesprek van een uur is om in te schatten in hoeverre wij u kunnen helpen en is altijd kosteloos. Als u deskundig advies erfbelasting nodig hebt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een klein team van enthousiaste en betrokken mensen. Wij onderhouden korte lijntjes met onze cliënten en het contact is persoonlijk. Wij zijn ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en hippisch recht.

Direct juridisch advies nodig?

  Ons advocatenkantoor

  De Ring 6
  5261 LM Vught

  Nevenvestiging

  Margrietstraat 74
  5731 BR Mierlo