RECHTSGEBIEDEN

Personen- en Familierecht

Het personen- en familierecht regelt de basis van ons bestaan. Het Burgerlijk Wet (BW) begint er namelijk mee. Dat is niet voor niets. Ons bestaan is verankerd in boek 1 van het wetboek. “Allen die zich in Nederland bevinden, zijn vrij en bevoegd tot het genot van de burgerlijke rechten”.  Dat is het eerste lid van het eerste artikel: U bestaat. U hebt een naam en u hebt rechten. Boek 1 omvat uw rechten en plichten van (voor) uw geboorte tot aan de dood. De hele levensloop. Bij de vraag wat die rechten en plichten omvatten sta ik u graag deskundig bij.

Al 25 jaar heb ik ervaring als advocaat in het familierecht en het bijbehorende procesrecht. Ik ben echt een specialist met ruime ervaring. Meer dan 10 jaar geleden heb ik mij verder in dit vakgebied gespecialiseerd en mij nog uitsluitend met het familierecht bezig gehouden. (IMFO) Ik ben een fors aantal jaren lid geweest van de specialisatievereniging (Vfas). Ik ben gedegen opgeleid tot mediator en ook nog tot scheidingsbemiddelaar, maar het meest houd ik van mijn vak als advocaat. Ik ben – net als mijn kantoorgenoten – zacht voor de mens en hard op de inhoud.

Ik ben voor mijn cliënten net zo veeleisend als voor mijzelf en voor de wederpartij. Dat is namelijk, zo leert de ervaring, de enige manier om ervoor te zorgen dat u gelijk krijgt als u gelijk hebt. Ik zeg vooraf waar het op staat. Dat is wel zo duidelijk. Als ik dus vind dat u iets niet moet doen of als uw kansen en baten niet tegen elkaar opwegen, dan krijgt u het van mij vooraf te horen. Daar onderscheiden wij ons als kantoor mee.

Met andere woorden, voor

– echtscheidingen, eenzijdig en op gemeenschappelijk verzoek
– alimentatieberekeningen; wijzigingen van partneralimentatie of -kinderalimentatie
– voor het maken en afdwingen van zorg- en contactregelingen, omgangsregelingen en informatieregelingen

Bent u bij ons op het juiste adres. Ons team staat voor u klaar.