Advies erfrecht

Op zoek naar advies erfrecht? Wilt u weten hoe sterk u staat binnen het erfrecht? Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met erfrecht. Bij de afwikkeling van een nalatenschap komt veel kijken en het is dan ook verstandig om daarbij de hulp van een deskundige in te roepen. De Ring Advocaten uit Vught is onder andere gespecialiseerd in erfrecht en geeft deskundig advies erfrecht. Als er geen testament is opgemaakt dan bepaalt de wetgever wie er gaat ervan en dat kan voor de nodige problemen zorgen binnen families. Het erfrecht is een rechtsgebied met de nodige voetangels en klemmen en dan is het prettig als er iemand is die zaken kan verduidelijken en het nodige voor u regelt. Wij bieden ondersteuning aan in de fase na het overlijden van de erflater. Dit doen wij door de nagelaten betrekking zoals de erfgenaam, het onterfde kind/legitimaris of de executeur/bewindvoerder te begeleiden. Ook kan ons advies erfrecht toekomstgericht zijn. Wij kijken dan met de erflater vooruit naar later. Hoe kan de nalatenschap zodanig geregeld worden dat ruzies voorkomen worden? Hoe kan zoveel mogelijk – op legale wijze – erfbelasting ontweken worden? Als u onterfd bent en aanspraak wilt maken op de legitieme portie hebben wij de expertise om alsnog voor een eerlijke verdeling te zorgen. Soms is het verstandig om de erfenis te verwerpen. Het erfrecht kan erg ingewikkeld zijn en professioneel advies erfrecht is dan onontbeerlijk om helderheid te krijgen.

Eerlijk advies erfrecht

Zoekt u een betrouwbare partij voor advies erfrecht? De Ring Advocaten is een advocatenkantoor dat houdt van openheid, eerlijkheid en kwaliteit en dat laten wij graag zien! Wij hebben een klein team van enthousiaste en betrokken mensen dat graag voor u aan de slag gaat. U kunt met alle uiteenlopende vraagstukken op het gebied van erfrecht bij ons terecht. U kunt van ons deskundig en eerlijk advies erfrecht verwachten. Wij kunnen u ook uitstekend verder helpen op andere rechtsgebieden. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en hippisch recht. Of u nu tegen zakelijke of privéproblemen aanloopt, het is prettig als u professioneel gesteund wordt met juridisch advies.

Ontvang vrijblijvend advies erfrecht

Als u contact met ons opneemt dan bieden wij allereerst een luisterend oor. Wij willen met alle plezier met u in gesprek gaan om te kijken of wij u kunnen helpen. Het eerste gesprek dat ongeveer een uur duurt, is om in te schatten in hoeverre wij u kunnen helpen en dit is altijd kosteloos. Wij onderhouden korte lijntjes met onze cliënten en het contact is persoonlijk. U kunt op werkdagen telefonisch een afspraak maken.

Direct juridisch advies nodig?

  Ons advocatenkantoor

  De Ring 6
  5261 LM Vught

  Nevenvestiging

  Margrietstraat 74
  5731 BR Mierlo