Advocaat huurrecht Breda nodig?

advocaat huurrecht bredaHet is verstandig een gespecialiseerde huurrecht advocaat Breda te benaderen als er een huurgeschil is ontstaan. Remko van den Wildenberg is gespecialiseerd in vastgoedrecht en huurrecht en hij wordt beschouwd als een absolute autoriteit op zijn vakgebied. Mr. Remko van den Wildenberg heeft rechten en politicologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en een postdoctorale opleiding gevolgd in Frankrijk. Hij richt zich hoofdzakelijk op vastgoedrecht sinds 2002, aanvankelijk als bedrijfsjurist en vervolgens als advocaat. Hij is gevestigd in Vught, regio Breda en staat inmiddels al jarenlang verhuurders en huurders bij. Het is dus een goede keuze hem in de arm te nemen als u op zoek bent naar een gespecialiseerde huurrecht advocaat Breda. Van den Wildenberg is erkend lid van zowel de Vereniging van Huurrecht Advocaten als de Vereniging van Vastgoed Juristen. Hij heeft de Grotiusopleiding Onroerend Goed succesvol afgerond. In de eerste plaats gaat Van den Wildenberg voor constructief overleg, maar enkel als het nodig is, wordt er geprocedeerd.

Direct contact opnemen?

    Huurrecht advocaat Breda voor diverse geschillen

    Tijdens een huurperiode, waarbij huurder en verhuurder gedurende langere tijd met elkaar te maken hebben, is het mogelijk dat geschillen ontstaan. Als zij deze zelf niet kunnen oplossen, kan de noodzaak ontstaan een huurrecht advocaat Breda in de arm te nemen. Natuurlijk kunnen geschillen verschillende oorzaken hebben: de verhuurder onderhoudt het pand bijvoorbeeld niet naar behoren, of de huurder heeft zonder vooraf toestemming te vragen een verbouwing aan het pand uitgevoerd. Misschien voldoet de huurder steevast te laat aan zijn betalingsplicht of heeft hij het pand in gebruik gegeven aan een andere partij. Bij deze voorbeelden is het eenvoudig te zien wie zijn verplichtingen niet nakomt. Minder eenvoudig is het als er bijvoorbeeld bijzondere afspraken zijn gemaakt tussen huurder en verhuurder over het onderhoud. Of als er na een verbouwing, als er wel vooraf toestemming was, de verbouwing anders uitgevoerd blijkt te zijn. Er zou bijvoorbeeld ook een geschil kunnen ontstaan als de huurder de huur niet kan opbrengen vanwege een gebrek aan klanten omdat zijn locatie niet bereikbaar is en de verhuurder heeft verzuimd de huurder vooraf te informeren over de geplande onderhoudswerkzaamheden aan de straat. Als huurder simpelweg de huur tijdelijk inhouden als je te maken hebt met een onwillige verhuurder is niet verstandig; de situatie wordt hierdoor juist verergerd, leert de ervaring van huurrecht advocaat Breda Van den Wildenberg.

    Gespecialiseerde huurrecht advocaat Breda

    Als er een geschil is ontstaan tussen huurder en verhuurder over huurrecht of vastgoed waar partijen niet zelfstandig uitkomen, is het een goed idee om een gespecialiseerde huurrecht advocaat Breda in te schakelen.
    Mr. Van den Wildenberg adviseert en procedeert bijvoorbeeld over wijziging van de huurprijs, de opzegging of ontbinding van de huurovereenkomst, voorkeursrechten of koopopties of faillissement van de huurder of de verhuurder. Ook biedt hij hulp op het gebied van bijvoorbeeld de begeleiding van (her)ontwikkelingsprojecten, het opstellen en beoordelen en opstellen van koopovereenkomsten, afgebroken onderhandelingen, erfpacht, opstalrecht, erfdienstbaarheden en appartementsrechten. Ook beoordeelt Van den Wildenberg bouwrecht- en huurovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten. Op de website vindt u veel meer voorbeelden hoe Advocatenpraktijk Van den Wildenberg u van dienst kan zijn.