Advocaat ontruiming nodig?

advocaat ontruimingBent u op zoek naar een kantoor die een advocaat ontruiming in dienst heeft? Heeft u een huurgeschil dat zo hoog oploopt, dat er een ontruiming moet plaatsvinden? Het zijn lastige situaties, waar u vaak met de huurder niet uitkomt. Hij of zij moet onverwachts het huis verlaten en heeft geen nieuwe woonruimte. Wij zoeken graag de situatie volledig voor u uit en bekijken de rechten en de plichten waar de huurder en verhuurder aan moeten voldoen. Alle contact loopt via onze advocaat ontruiming omdat hij volledig op de hoogte is van uw situatie. Het zijn vaak van onprettige situaties waar de gemoederen hoog oplopen en uiteindelijke ruzies ontstaan.  Advocaat ontruiming Remko van den Wildenberg is gespecialiseerd in huurrecht en vastgoedrecht en staat voor u klaar voor al uw vragen. Hij helpt u graag bij deze situatie en geeft eerlijk en zorgvuldig advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij plannen voor u een eerste afspraak in. Hier bespreken wij de situatie en gaan wij aan de slag voor u.

Wat kunt u verwachten van advocaat ontruiming?

Op zoek naar een advocaat ontruiming? U kunt vanuit ons volledige steun verwachten. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit hoe het huurcontract in elkaar zit en aan welke rechten en plichten u moet voldoen. Bent u een huurder en dreigt de huurbaas ontruiming in te zetten? Probeer niet te laten merken aan de huurbaas dat u het er niet mee eens bent. U kunt het beste gelijk contact met ons opnemen. Door er zelf tegenin te gaan, maakt u het uzelf juist moeilijk. Blijf vooral de huur betalen en zet deze niet stop. Niet betalen is juist de manier om uzelf nog meer met de rug tegen de muur te zetten.

Advocaat ontruiming bij Van den Wildenberg

Ik zal mijzelf even voorstellen, dan weet u met wie u te maken krijgt als u op zoek bent naar advocaat ontruiming. Ik ben Remko van den Wildenberg en ik heb politicologie en rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Al bijna 25 jaar geleden heb ik een postdoctorale opleiding gevolgd aan de Université de Poitiers in Frankrijk. Sinds 2002 heb ik mijn eigen kantoor opgericht en houd ik mij hoofdzakelijk bezig met huurrecht en vastgoedrecht, aanvankelijk als bedrijfsjurist en vervolgens als advocaat. Ik rondde in 2007 de Grotiusopleiding Onroerend Goed af. Verder ben ik lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten.

Direct contact opnemen?