Advocaat vastgoedrecht nodig?

advocaat vastgoedrecht

Bent u actief in de vastgoedwereld en heeft u een advocaat vastgoedrecht nodig? Advocaat Remko van den Wildenberg is gespecialiseerd in vastgoedrecht en huurrecht en kan u op alle terreinen van dit complexe rechtsgebied bijstaan. Door de grote belangen die spelen bij vastgoed is juridische ondersteuning onmisbaar. Transacties zijn gebonden aan talrijke ingewikkelde wetten en regelingen waarbij privaatrecht en publiekrecht bovendien vaak bij elkaar komen. Mijn jarenlange ervaring als vastgoedjurist in het bedrijfsleven geeft mij een voorsprong in mijn huidige functie als advocaat vastgoedrecht. Omdat ik me vrijwel uitsluitend bezig houd met vastgoedrecht kan ik snel schakelen en een grote meerwaarde zijn. Ik adviseer en ondersteun verschillende partijen in het vastgoedrecht: projectontwikkelaars, aannemers, beleggers, beheerders, overheden en woningcorporaties. Als vastgoedrecht advocaat adviseer en procedeer ik onder meer op het gebied van:

 • Projectontwikkeling: opstellen en beoordelen van samenwerkingsovereenkomsten
 • Bouwrecht, aanneming van werk: gebreken, meerwerk, (vertraging in de) oplevering, garantie
 • Huur/verhuur: opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten
 • Koop en verkoop van vastgoed zoals winkel, kantoorpanden, woningen, distributiecentra, datacenters, hotels of landbouwgrond
 • Verborgen gebreken (non-conformiteit) en aansprakelijkheid verkoper
 • Financiering en zekerheden (hypotheek, pandrecht, beslag)

Direct contact opnemen?

  Zorgvuldig en eerlijk advies advocaat vastgoedrecht

  Zoekt u een betrouwbare advocaat vastgoedrecht? U kunt van mij deskundig, eerlijk en zorgvuldig advies verwachten als advocaat vastgoedrecht. Door mijn achtergrond kan ik net wat slimmer en sneller werken dan de rest. De opleiding Onroerend Goedrecht aan de gerenommeerde Grotius Academie heb ik succesvol afgerond en daarna ben ik lid geworden van de Vereniging van Vastgoed Juristen , de Vereniging van Huurrecht Advocaten en van de Vereniging van Incasso- en procesadvocaten. Van mijn ervaring als bedrijfsjurist profiteren mijn cliënten. Omdat ik zelfstandig een advocatenpraktijk in Vught voer heeft u altijd met 1 vast contactpersoon te maken. Een goed persoonlijk contact vind ik erg belangrijk als ik voor u aan de slag ga. U kunt bij koop en verkoop van onroerende zaken rekenen op mijn professionele begeleiding van begin tot eind. Ook behandel ik voorkomende geschillen die zowel tijdens het proces als na de levering kunnen ontstaan.

  Maak kennis met advocaat vastgoedrecht Van den Wildenberg

  De advocatenpraktijk is gevestigd aan de Ring in Vught waar u hartelijk welkom bent voor meer informatie en juridisch advies. Mijn uitgangspunt is: constructief overleg als het kan, procederen als het moet. Schakel daarom zo snel mogelijk een deskundige vastgoedadvocaat in als u partij bent in een vastgoed transactie. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en heb alle expertise in huis om u te kunnen ondersteunen. Met de vaak grote financiële belangen moet u zo weinig mogelijk risico lopen. Daarvoor zet ik mijn expertise graag in!