Erfbelasting advies

Erfbelasting advies nodig? Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met erfrecht. Bij de afwikkeling van een nalatenschap komt veel kijken en het is dan ook verstandig om de hulp van een deskundige in te roepen. De Ring Advocaten uit Vught is onder andere gespecialiseerd in erfrecht en kan u deskundig erfbelasting advies geven. Bij een erfenis gaat een aanzienlijk deel van het vermogen naar de belastingdienst in de vorm van erfbelasting. Als er geen testament is opgemaakt dan de bepaalt de wetgever wie er gaat erven. Als bijvoorbeeld ‘vader’ overlijdt gaat alles over naar ‘moeder’, zowel de bezittingen als de schulden. De kinderen krijgen dan een vordering op moeder die pas uitbetaald hoeft te worden als ook moeder is overleden. Een reden om hiervan af te wijken kan zijn om op de erfbelasting te sparen. De Ring Advocaten kan u hierover deskundig erfbelasting advies geven. Het erfrecht is een rechtsgebied met de nodige voetangels en klemmen en dan is het prettig als er iemand is zie zaken kan verduidelijken en het nodige voor u regelt.

Deskundig erfbelasting advies

Op zoek naar erfbelasting advies? Wij bieden ondersteuning
in de fase na het overlijden van de erflater maar ook kan onze ondersteuning toekomstgericht zijn. We kijken dan met de erflater vooruit naar later. Hoe kan de nalatenschap zodanig geregeld worden dat ruzies worden voorkomen? Voorkomen is beter en goedkoper dan genezen! Als u onterfd bent en aanspraak wilt maken op de legitieme portie hebben wij de expertise om alsnog voor een eerlijke verdeling te zorgen. Het kan soms ook verstandig zijn om de erfenis te verwerpen. Het erfrecht kan erg ingewikkeld zijn en een deskundig erfbelasting advies is dan onontbeerlijk om helderheid te krijgen. Wij staan graag voor u klaar! De Ring Advocaten is een advocatenkantoor dat houdt van openheid, eerlijkheid en kwaliteit en dat laten wij graag zien.

Eerste gesprek erfbelasting advies kosteloos

Als u contact met ons opneemt dan bieden wij allereerst een luisterend oor. Wij willen u met alle plezier te woord staan om te kijken hoe wij u kunnen helpen. U kunt met alle uiteenlopende vraagstukken op het gebied van erfrecht bij ons terecht. Het eerste gesprek van een uur is om in te schatten in hoeverre wij u kunnen helpen en is altijd kosteloos. Als u deskundig erfbelasting advies nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een klein team van enthousiaste en betrokken mensen. Wij onderhouden korte lijntjes met onze cliënten en het contact is persoonlijk. U kunt op werkdagen telefonisch een afspraak maken.

Direct juridisch advies nodig?

  Ons advocatenkantoor

  De Ring 6
  5261 LM Vught

  Nevenvestiging

  Margrietstraat 74
  5731 BR Mierlo