Erfrecht advocaat

Op zoek naar een deskundige erfrecht advocaat? Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met erfrecht. Bij de afwikkeling van een nalatenschap komt veel kijken en het is dan ook verstandig om daarbij de hulp van een erfrecht advocaat in te roepen. De Ring Advocaten uit Vught is onder andere gespecialiseerd in erfrecht en geeft deskundig advies. Als er geen testament is opgemaakt dan bepaalt de wetgever wie er gaat erven en dat kan voor de nodige problemen zorgen binnen families. Maar ook als er wel een testament is gemaakt kan het zijn dat er problemen om de hoek komen kijken. Het erfrecht is een rechtsgebied met de nodige voetangels en klemmen en dan is het prettig als er een erfrecht advocaat is die zaken kan verduidelijken en het nodige voor u regelt. Wij bieden ondersteuning in de fase na het overlijden van de erflater maar wij kunnen ook toekomstgericht advies geven en met de erflater vooruit kijken naar later. Na het overlijden van de erflater kunnen wij de erfgenaam, het onterfde kind/legitimaris of de executeur/bewindvoerder begeleiden. Als wij met de erflater vooruit kijken dan gaat het er vaak om dat de nalatenschap zodanig geregeld wordt dat ruzies voorkomen worden. Het erfrecht kan erg ingewikkeld zijn en professioneel advies is dan onontbeerlijk om helderheid te krijgen.

Erfrecht advocaat voor eerlijk advies

De Ring Advocaten is een advocatenkantoor dat houdt van openheid, eerlijkheid en kwaliteit en dat laten wij graag zien! Wij werken met een klein team van enthousiaste en betrokken mensen dat graag voor u aan de slag gaat. U kunt met alle uiteenlopende vraagstukken op het gebied van erfrecht bij ons terecht. U kunt van uw erfrecht advocaat een deskundig en eerlijk advies verwachten. Wij kunnen u ook uitstekend verder helpen op andere rechtsgebieden. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en hippisch recht. Of u nu tegen zakelijke of privéproblemen aanloopt, het is prettig als u professioneel gesteund wordt met juridisch advies.

De erfrecht advocaat met een luisterend oor

Als u contact met ons opneemt dan bieden wij allereerst een luisterend oor. Wij willen met alle plezier met u in gesprek om te kijken of wij u kunnen helpen. Het eerste gesprek van een uur is om in te schatten in hoeverre wij u kunnen helpen en is altijd kosteloos. Voor deskundig juridisch advies van een erfrecht advocaat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderhouden korte lijntjes met onze cliënten en het contact is persoonlijk. U kunt op werkdagen telefonisch een afspraak maken.

Direct juridisch advies nodig?

  Ons advocatenkantoor

  De Ring 6
  5261 LM Vught

  Nevenvestiging

  Margrietstraat 74
  5731 BR Mierlo