Huur advocaat nodig?

huurrecht advocaatHeeft u problemen met uw verhuurder of huurder? Komt u er samen niet uit? Dan kan een gespecialiseerde huur advocaat uitkomst bieden. Advocaat Remko van den Wildenberg is een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht en vastgoed. Hij geeft u eerlijk en zorgvuldig advies als u een geschil heeft met uw huurder of verhuurder. Het uitgangspunt van zijn aanpak is: constructief overleg als het kan, procederen als het moet. Als u onder het kopje ‘Over mij’ de curriculum vitae leest van Remko van den Wildenberg dan zult u ervan overtuigd zijn van de deskundigheid en ervaring. Een voorbeeld maakt duidelijk hoe hij u van dienst kunnen zijn. Heeft u als huurder last van lekkage of valt de cv ketel telkens uit? Heeft u geklaagd en aangetekende brieven gestuurd zonder dat de verhuurder actie onderneemt. Dan lijkt het voor de hand te liggen om de huur niet meer te betalen, maar dat is echt het slechtste wat u kunt doen. U bent namelijk altijd wettelijk verplicht om de huur te betalen en de verhuurder kan eisen dat u de huur plus boeterente betaalt waar dan ook nog alle kosten voor de advocaat, griffie etc. bijkomen. Als u huur advocaat Van den Wildenberg in de arm neemt dan vertelt hij u wat wél de goede aanpak is om uw recht te halen.

Direct contact opnemen?

    Huur advocaat is deskundig, zorgvuldig en snel

    Op zoek naar een huur advocaat? Huur advocaat Remko van den Wildenberg is deskundig, zorgvuldig en snel. Daarbij kan hij snel schakelen en krijgt u direct antwoord op uw vragen. Er zijn soms situaties dat onmiddellijke actie nodig is om nog meer onheil te voorkomen. Als u aanklopt voor juridisch advies dan heeft u altijd persoonlijk contact met één vaste contactpersoon. De meeste huurgeschillen gaan over achterstallig onderhoud, huurverhoging, huurachterstand en overlast. Allemaal vervelende zaken die uw woongenot bederven. Hij zorgt ervoor dat u optimaal woongenot krijgt.

    Huur advocaat voor alle huurconflicten

    Een huur advocaat is te raadplegen voor alles wat er gebeurt op het gebied van huur en verhuur. Zo kunnen wij onder andere huurovereenkomsten opstellen of beoordelen en adviseren bij onderhuur of medehuur. Hij kan u adviseren en procederen ten behoeve van huurders, verhuurders en projectontwikkelaars. Advocaat Van den Wildenberg is erkend lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Door net wat sneller en slimmer te zijn dan anderen kan hij veel voor u betekenen. Neem contact op met mijn kantoor in Vught voor al uw vragen op het gebied van huur.