Huurrecht advocaat Eindhoven nodig?

Huurrecht advocaat Eindhoven

Heeft u een geschil met uw huurder of verhuurder en lukt het niet om dit op te lossen? Dan is het verstandig om een huurrecht advocaat Eindhoven in te schakelen. Alleen een deskundige en ervaren advocaat als Remko van den Wildenberg kan op dit ingewikkelde terrein uitkomst bieden. Ik ben gespecialiseerd in huurrecht en vastgoedrecht en houd me enkel daar mee bezig zodat ik snel kan schakelen. Zowel de huurder als de verhuurder hebben rechten en plichten die zijn vastgelegd in een huurovereenkomst. Vaak lijkt het bij een huurgeschil op het eerste gezicht duidelijk wie zijn plichten niet nakomt, maar vaak ligt dat toch iets gecompliceerder. Misschien zijn er bijzondere afspraken gemaakt over de verdeling van het onderhoud tussen huurder en verhuurder of er doen zich onvoorziene situaties voor waarover de huurovereenkomst geen uitsluitsel biedt. Door mijn jarenlange ervaring als huurrecht advocaat Eindhoven kan ik van grote meerwaarde zijn omdat ik net wat slimmer en sneller ben dan de rest. Mijn uitgangspunt bij huurgeschillen is: constructief overleg als het kan, procederen als het moet. Ik adviseer en procedeer bijvoorbeeld over:

 • Groot onderhoud of renovatie
 • Opzegging of ontbinding van de huurovereenkomst
 • Gebreken, tekortschietend onderhoud of overlast
 • Faillissement van de huurder of de verhuurder
 • Onderhuur, medehuur of in de plaatsstelling
 • Huurbescherming of ontruimingsbescherming
 • Wijziging van de huurprijs
 • Voorkeursrechten of koopopties

Direct contact opnemen?

  Huurrecht advocaat Eindhoven voor diverse geschillen

  Op zoek naar een betrouwbare advocaat huurrecht Eindhoven? U bent hartelijk welkom in mijn kantoor aan de Ring in Vught. Ik geef u graag informatie en juridisch advies over uw huurgeschil. Als zelfstandig advocaat huurrecht Eindhoven heeft u altijd met 1 vast contactpersoon te maken en is het contact persoonlijk. Als u vragen heeft dan kunt u rekenen op een snelle reactie. Soms is onmiddellijke actie nodig zoals bij een dreigende ontruiming en u kunt van mij snel en zorgvuldig optreden verwachten. Ik ben erkend lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, de Vereniging van Vastgoed Juristen en de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten. Ik sta u graag bij in uw strijd om uw recht te halen. Mijn advies luidt om bij een huurgeschil niet te lang door te modderen maar deskundige hulp in te schakelen voor zaken te hoog oplopen. Zo moet u als huurder bijvoorbeeld nooit uw huur inhouden als u vindt dat de verhuurder zijn verplichtingen niet nakomt. Hiermee haalt u zichzelf nog meer problemen op de nek. Wat u wel moet doen hoort u van mij als ik u mag ondersteunen. Bij elk probleem tussen huurder en verhuurder bent u bij mij aan het juiste adres.

  Gespecialiseerde huurrecht advocaat Eindhoven

  Als er een geschil ontstaan is over huurrecht of vastgoed waar twee partijen zonder hulp niet uitkomen, is het verstandig om een gespecialiseerde huurrecht advocaat Eindhoven in te schakelen. Mr. Van den Wildenberg adviseert en procedeert bijvoorbeeld over wijziging van de huurprijs; de opzegging of ontbinding van de huurovereenkomst; voorkeursrechten of koopopties; faillissement van de huurder of de verhuurder; huurbescherming of ontruimingsbescherming; onderhuur, medehuur of indeplaatsstelling; gebreken, tekortschietend onderhoud of overlast.
  Mr. Van den Wildenberg geeft u graag eerlijk en zorgvuldig advies. Hij zal altijd snel contact met u opnemen om uw persoonlijke situatie te bespreken en kan snel schakelen en snel reageren.