Huurrecht advocaat Nijmegen nodig?

huurrecht advocaat nijmegen

Huurder en verhuurder hebben vaak jarenlang met elkaar te maken en in die periode kunnen er problemen ontstaan die op een gegeven moment uit de hand dreigen te lopen. Een huurrecht advocaat Nijmegen kan u helpen om tot een bevredigende oplossing te komen. Remko van den Wildenberg is een goed opgeleide en ervaren huurrecht advocaat Nijmegen die als motto heeft: constructief overleg als het kan, procederen als het moet. Het huurrecht is een gecompliceerd rechtsgebied en het kan op veel terreinen mis gaan. In de jaren dat ik actief ben als huurrecht advocaat Nijmegen heb ik te maken gehad met de meest uiteenlopende geschillen. Ik adviseer en procedeer bijvoorbeeld over:

 • Groot onderhoud of renovatie
 • Opzegging of ontbinding huurovereenkomst
 • Gebreken, tekortschietend onderhoud of overlast
 • Faillissement van de huurder of de verhuurder
 • Wijziging van de huurprijs
 • Onderhuur, medehuur of indeplaatsstelling
 • Huurbescherming of ontruimingsbescherming
 • Voorkeursrechten of koopopties

Direct contact opnemen?

  Slagvaardige huurrecht advocaat Nijmegen

  Op zoek naar een ervaren en slagvaardige huurrecht advocaat Nijmegen? Als advocaat huurrecht en vastgoed houd ik me uitsluitend bezig met deze rechtsgebieden en daardoor kan ik snel schakelen. Vaak is onmiddellijke actie pure noodzaak en dan reageer ik slagvaardig. Als zelfstandig advocaat heeft u altijd met 1 vast contactpersoon te maken en is er persoonlijk contact. Op al uw vragen reageer ik dan ook snel. U kunt van mij eerlijk en zorgvuldig advies verwachten. Mijn praktijk is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, Vereniging van Vastgoed juristen en de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten. Met mijn kennis en ervaring heb ik een grote voorsprong en daar profiteren mijn cliënten van. Vanzelfsprekend ben ik op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en ontwikkeling op het gebied van huurrecht.

  Advies van huurrecht advocaat Nijmegen

  Vaak lijkt het bij een huurgeschil in eerste instantie duidelijk wie zijn verplichtingen niet is nagekomen. Bij nader inzien blijkt dat toch iets gecompliceerder te liggen. Er kunnen bijzondere afspraken zijn gemaakt of er doen zich onvoorziene situaties voor die alles ingewikkeld maken. Een veel voorkomende reactie van een huurder om de verhuurder te dwingen om bijvoorbeeld onderhoud te plegen, is om de huur een tijdje in te houden. Dit is echt het slechtste wat een huurder kan doen en mijn ervaring is de meeste huurders zich hierdoor juist behoorlijk in de nesten werken. Als u er samen als huurder en verhuurder niet uitkomt raad ik u aan om zo snel mogelijk contact met uw huurrecht advocaat Nijmegen op te nemen. Mijn kantoor is gevestigd aan de Ring in Vught waar u hartelijk welkom bent voor meer informatie en juridisch advies.