Huurrecht advocaat nodig?

huurrecht advocaatHeeft u een probleem met uw huurder of verhuurder en komt u er samen niet uit? Dan is het verstandig om de hulp in te roepen van een huurrecht advocaat. Remko van den Wildenberg is advocaat en gespecialiseerd in huurrecht en vastgoedrecht. Op het eerste gezicht lijkt het bij een huurgeschil vrij eenvoudig om aan te wijzen wie zijn verplichtingen niet nakomt, maar dat ligt toch vaak gecompliceerder. Zowel de huurder als de verhuurder hebben rechten en plichten die zijn vastgelegd in de huurovereenkomst. Een huurder loopt vaak tegen zaken aan als achterstallig onderhoud, huurverhoging en overlast. De meeste problemen van de verhuurder met zijn huurder hebben te maken met het niet op tijd betalen van de huur en het veroorzaken van overlast of schade. Maar soms zijn er bijzondere afspraken gemaakt en dan blijken zaken toch wat ingewikkelder te zijn. Ook kunnen zich onverwachte situaties voordoen waardoor zaken ook anders komen te liggen. Stel dat een huurder de huur niet kan betalen omdat klanten zijn winkel niet kunnen bereiken vanwege de straat lange die tijd is opgebroken en hij van tevoren niet door de verhuurder op de hoogte is gesteld. Wat is dan de beste oplossing? Mijn ervaring is dat de huur inhouden niet de beste manier is, integendeel zelfs.

Direct contact opnemen?

  Huurrecht advocaat: deskundig, zorgvuldig en snel

  Omdat ik me uitsluitend bezig houd met huurrecht, huurincasso en vastgoed, kan ik snel schakelen en krijgt u snel antwoord op uw vragen. Van mijn grote kennis en ervaring kunt u profiteren als u een huurgeschil hebt. Als huurrecht advocaat adviseer en procedeer ik bijvoorbeeld over:

  • opzegging of ontbinding van de huurovereenkomst
  • voorkeursrechten of koopopties
  • huurbescherming of ontruimingsbescherming
  • groot onderhoud of renovatie
  • onderhuur, medehuur of indeplaatsstelling
  • wijziging van de huurprijs
  • faillissement van de huurder of verhuurder
  • gebreken, tekortschietend onderhoud of overlast

  Vaak is onmiddellijke actie pure noodzaak waarbij zorgvuldig handelen een vereiste is. Ik geloof in persoonlijk contact waarbij u altijd te maken heeft met 1 vast contactpersoon. Als u een goed opgeleide, ervaren advocaat huurrecht zoekt dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt rekenen op eerlijk en zorgvuldig advies zodat u precies weet waar u aan toe bent. Door net wat slimmer en sneller te zijn dan de rest kan ik van grote meerwaarde zijn om uw huurgeschil bevredigend op te lossen. Als u als huurder of verhuurder een geschil heeft dan bent u hartelijk welkom in mijn kantoor in Vught. Ik geef u graag meer informatie en juridisch advies.

  Huurrecht advocaat voor diverse geschillen

  Op zoek naar een huurrecht advocaat? Een huurder en een verhuurder hebben vaak gedurende langere tijd met elkaar te maken. Tijdens de huurperiode kunnen er geschillen ontstaan, die onverhoopt hoog op kunnen lopen. Er zijn verschillende oorzaken: de huurder heeft het pand zonder toestemming verbouwd of heeft het in gebruik gegeven aan een ander, of hij betaalt de huur steevast te laat, of de verhuurder onderhoudt het pand niet behoorlijk. In deze gevallen zal het vrij eenvoudig zijn om aan te wijzen wie zijn verplichtingen niet is nagekomen. Maar hoe zit het als er bijzondere afspraken zijn gemaakt over bijvoorbeeld de verdeling van het onderhoud tussen huurder en verhuurder? En hoe zit het wanneer de verhuurder wel toestemming had verleend voor een verbouwing, maar deze uiteindelijk heel anders wordt uitgevoerd? Is de partij die de bedrijfsruimte in gebruik heeft ook de B.V. van dezelfde huurder die het destijds met zijn eenmanszaak had gehuurd? Er zou ook een probleem kunnen ontstaan als de nieuwe huurder de huur niet op tijd kan betalen doordat de verhuurder hem vooraf niet had geïnformeerd over het feit dat zijn locatie niet bereikbaar zou zijn door werkzaamheden in de straat en klanten daardoor zijn winkel niet kunnen bereiken? De reactie van zowel huurders als verhuurders leidt niet altijd tot een oplossing van het probleem. Zo is het een veel voorkomend misverstand dat je het beste de huur een tijdje in kunt houden als je te maken hebt met een onwillige verhuurder. De ervaring van huurrecht advocaat Van den Wildenberg is dat de meeste huurders hierdoor juist meer problemen creëren.

  Dé gespecialiseerde huurrecht advocaat

  Als er een huurgeschil is ontstaan waar twee partijen niet uitkomen, is het verstandig om een gespecialiseerde huurrecht advocaat in te schakelen. Mr. Van den Wildenberg adviseert en procedeert bijvoorbeeld over de opzegging of ontbinding van de huurovereenkomst; voorkeursrechten of koopopties; huurbescherming of ontruimingsbescherming; groot onderhoud of renovatie; onderhuur, medehuur of indeplaatsstelling; wijziging van de huurprijs; faillissement van de huurder of de verhuurder; gebreken, tekortschietend onderhoud of overlast.
  Zorgvuldigheid en snelheid zijn in alle situaties van groot belang. Mr. Van den Wildenberg neemt altijd snel persoonlijk contact op om uw persoonlijke situatie te bespreken. En als u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact op en hij vertelt u graag meer in een persoonlijk gesprek.