Huurrecht jurist nodig?

Huurrecht juristBent u op zoek naar huurrecht jurist? Wist u dat de rechten en plichten van een huurder en van de verhuurder vastgelegd zijn in het huurcontract? De standaard situaties staan hierin beschreven, maar in de meeste gevallen gaat het over situaties die niet vaak voorkomen en niet in het huurcontract beschreven staan. Weet u precies welke rechten en plichten u als huurder heeft? Ook als u het huurcontract een keer goed wilt doornemen bent u bij ons aan het juiste adres. Een huurcontract wordt vaak snel voorgelezen en misschien heeft u geen enkel idee wat er allemaal precies in staat. Vaak ontstaat een huurgeschil uit het niets en loopt het zo hoog op dat u niet meer weet wat u moet doen in deze situatie. Onze huurrecht jurist helpt u graag bij het ontwarren van de knoop en brengt de situatie vanuit de huurder en verhuurder in kaart. Wij beschikken over de nodige expertise op het gebied van huurrecht en vastgoedrecht

Uw recht halen met huurrecht jurist

Op zoek naar een huurrecht jurist? Achterstallig onderhoud, overlast van buren, huurverhoging, huurachterstand en onderhuur zijn de meest voorkomende huurgeschillen. Ook als uw situatie hierboven niet genoemd is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in huurrecht en gaan graag voor u aan de slag. In het eerste gesprek halen wij praktijkvoorbeelden naar voren, zodat u een idee krijgt van de werkzaamheden waarmee wij voor u aan de slag gaan. Wij weten dat het veel voorkomt dat een huurder de huur inhoudt als er een conflict met de verhuurder speelt om daarmee te laten zien dat de grens is bereikt. Hier moet u echter mee oppassen, want dit maakt het alleen maar erger. Met onze huurrecht jurist ontvangt u tips over het omgaan met de situatie. Wij zorgen dat de route volledig uitgezocht is en dat wij het recht aan de goede kant kunnen halen. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de gang, zodat het snel opgelost kan worden.  Zodra u een vraag heeft of aanvullende informatie wilt, verzoeken wij u deze gelijk door te sturen en niet te wachten tot de volgende afspraak.

Deskundig advies bij huurrecht jurist

Het kantoor staat op naam van Remko van den Wildenberg en is gevestigd in Vught. Wij zijn een deskundig kantoor dat altijd voor u klaar staat. Wij zijn ook erkend lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Remko studeerde rechten en politicologie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is begonnen als bedrijfsjurist en is later als advocaat gaan werken.

Direct contact opnemen?