Juridisch advies erfrecht

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met erfrecht. Bij de afwikkeling van een nalatenschap komt veel kijken en het is dan ook verstandig om daarbij de hulp van een deskundige in te roepen. De Ring Advocaten uit Vught is onder andere gespecialiseerd in erfrecht en geeft deskundig juridisch advies erfrecht. Als er geen testament is opgemaakt dan bepaalt de wetgever wie er gaat erven en dat kan voor de nodige problemen zorgen binnen families. Maar ook als er wel een testament is opgemaakt kunnen er nog de nodige complicaties zijn. Het erfrecht is een gebied met de nodige voetangels en klemmen en dan is het prettig als er iemand is die juridisch advies erfrecht geeft en het nodige voor u regelt. Wij bieden ondersteuning in de fase na het overlijden van de erflater maar wij kunnen ook toekomst gericht advies geven en met de erflater vooruit kijken naar later. Na het overlijden van de erflater kunnen wij de erfgenaam, het onterfde kind/legitimaris of de executeur/bewindvoerder begeleiden. Als wij met de erflater vooruit gaan kijken dan gaat het er vaak om dat de nalatenschap zodanig geregeld wordt dat ruzies voorkomen worden. Het erfrecht kan erg ingewikkeld zijn en dan is professioneel juridisch advies erfrecht onontbeerlijk om helderheid te krijgen.

Eerlijk juridisch advies erfrecht

De Ring Advocaten is een advocatenkantoor dat houdt van openheid, eerlijkheid en kwaliteit en dat laten wij graag zien! Wij werken met een klein team van enthousiaste en betrokken mensen dat graag voor u aan de slag gaat. U kunt met alle uiteenlopende vraagstukken op het gebied van erfrecht bij ons terecht. U kunt van ons eerlijk juridisch advies erfrecht verwachten. Wij kunnen u ook uitstekend verder helpen op andere rechtsgebieden. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en hippisch recht. Of u nu tegen zakelijke of privéproblemen aanloopt, het is prettig als u professioneel gesteund wordt met juridisch advies.

Juridisch advies erfrecht met een luisterend oor

Als u contact met ons opneemt dan bieden wij allereerst een luisterend oor. Wij willen met alle plezier met u in gesprek om te kijken of wij u kunnen helpen. Het eerste gesprek van een uur is om in te schatten in hoeverre wij u kunnen helpen en is altijd kosteloos. Voor deskundig juridisch advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderhouden korte lijntjes met onze cliënten en het contact is persoonlijk. U kunt op werkdagen telefonisch een afspraak maken tussen 08.30 – 12.30 uur en 13.30 – 17.00 uur.

Direct juridisch advies nodig?

  Ons advocatenkantoor

  De Ring 6
  5261 LM Vught

  Nevenvestiging

  Margrietstraat 74
  5731 BR Mierlo