Juridisch advies huurrecht nodig?

Juridisch advies huurrechtHeeft u een huurgeschil waarin u bent vastgelopen? Deskundig juridisch advies huurrecht kan uw huurgeschil bevredigend oplossen. Als advocaat huurrecht en vastgoed met de nodige expertise en ervaring geef ik u eerlijk en zorgvuldig advies. Mijn advocatenkantoor Remko van den Wildenberg is gevestigd aan de Ring in Vught waar u welkom bent als u meer informatie nodig hebt en voor deskundig advies. Tussen huurder en verhuurder gaat het nogal eens fout. Ook al zijn de rechten en plichten vastgelegd in een huurovereenkomst toch kunnen er onvoorziene situaties of bijzondere afspraken zijn die het ingewikkeld maken om er samen uit te komen. Roep tijdig de hulp in van een advocaat huurrecht voor juridisch advies voordat de zaak escaleert. Denk als huurder bijvoorbeeld nooit dat u de verhuurder kunt dwingen om bijvoorbeeld achterstallig onderhoud uit te voeren door de huur een tijdje in te houden. Daarmee kunt u zich juist flink in de nesten werken. Het huurrecht is gecompliceerd en bestrijkt veel terreinen. Als advocaat huurrecht adviseer en procedeer ik bijvoorbeeld over:

 • Gebreken, tekortschietend onderhoud of overlast
 • Faillissement van de huurder of verhuurder
 • Wijziging van de huurprijs
 • Onderhuur, medehuur of indeplaatsstelling
 • Groot onderhoud of renovatie
 • Huurbescherming of ontruimingsbescherming
 • Voorkeursrechten of koopopties
 • Opzegging of ontbinding van de huurovereenkomst

Direct contact opnemen?

  Snel juridisch advies huurrecht inschakelen

  Snelheid is vaak belangrijk voor huurders die tegen zaken aanlopen en daarom kan ik snel schakelen. Een goed persoonlijk contact vind ik belangrijk en u heeft daarom altijd met 1 vast contactpersoon te maken. Met mijn gedegen opleiding aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en mijn jarenlange ervaring als bedrijfsjurist en advocaat kan ik een grote meerwaarde zijn. Mijn advocatenpraktijk is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen en lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten.

  Juridisch advies huurrecht: persoonlijk advies op maat

  Met alle vragen die met huurrecht te maken hebben bent u bij mijn advocatenpraktijk aan het juiste adres. U krijgt eerlijk en deskundig advies. Op deze website kunt u enkele voorbeelden uit de praktijk lezen zodat u een indruk krijgt van de manier waarop ik werk. Mijn motto is: constructief overleg als het kan en procederen als het moet. Ik ben op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van huurrecht en volg alle ontwikkelingen op de voet. Omdat huurrecht mijn specialisatie is kan ik u uitstekend helpen om uw recht te halen. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor deskundig juridisch advies huurrecht.