Jurist huurrecht nodig?

Jurist huurrechtTussen een huurder en verhuurder ontstaan nogal eens problemen. Heeft u een geschil met uw huurder of verhuurder? Neem dan een jurist huurrecht in de arm. Remko van den Wildenberg is zelfstandig advocaat en gespecialiseerd in huurrecht en vastgoedrecht. Zowel de huurder als verhuurder hebben rechten en plichten die zijn vastgelegd in een huurovereenkomst. Hoewel het in eerste instantie vaak eenvoudig lijkt wie zijn verplichtingen niet is nagekomen, bij nadere beschouwing blijken zaken toch anders te liggen. Soms zijn er bijzondere afspraken gemaakt over bijvoorbeeld het onderhoud en valt een verbouwing waarvoor de huurder toestemming had gekregen anders uit. Ook kunnen er zich onverwachte situaties voordoen die de relatie tussen huurder en verhuurder op scherp zet. Mijn ervaring is dat een geschil zo snel mogelijk opgelost moet worden voordat het te hoog oploopt. Mijn motto is dan ook: constructief overleg als het kan, procederen als het moet. Als er een huurgeschil ontstaat waar u niet uitkomt dan is het verstandig om een jurist huurrecht in te schakelen. Ik adviseer en procedeer onder andere over:

 • Opzegging of ontbinding van de huurovereenkomst
 • Voorkeursrechten of koopopties
 • Huurbescherming of ontruimingsbescherming
 • Groot onderhoud of renovatie
 • Onderhuur, medehuur of indeplaatsstelling
 • Wijziging van de huurprijs
 • Faillissement van de huurder of verhuurder
 • Gebreken, tekortschietend onderhoud of overlast

Direct contact opnemen?

  Slagvaardige jurist huurrecht

  Het is belangrijk om slagvaardig te zijn want vaak is onmiddellijke actie pure noodzaak. Met mijn jarenlange ervaring en gedegen opleiding kan ik de rest net een stap voor blijven. Ik ben erkend lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, de Vereniging van Vastgoed Juristen en de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten. Omdat ik zelfstandig werk heeft u altijd met 1 vast contactpersoon te maken wat zorgt voor een goed persoonlijk contact. U krijgt van mij deskundig en eerlijk advies.

  Voorkom problemen met een sterke jurist huurrecht

  Een veel voorkomend misverstand is dat een onwillige verhuurder het beste aangepakt kan worden door de huur een tijdje in te houden. Mijn ervaring is dat u dit nooit moet doen want daarmee werkt u zich nog verder in de problemen. Voorkom grote problemen met uw huurder of verhuurder en schakel een deskundige jurist huurrecht in; ik kan van grote meerwaarde zijn om uw huurgeschil bevredigend op te lossen. U bent hartelijk welkom in mijn kantoor aan de Ring in Vught waar ik u graag meer informatie en juridisch advies geef. Omdat huurrecht een specialisatie van mij is krijgt u de deskundige ondersteuning die u nodig heeft!