Vastgoedrecht advocaat nodig?

vastgoedrecht advocaat

Bij transacties op het gebied van vastgoed zijn veel partijen betrokken met grote belangen. Om te voorkomen dat de overeenkomsten meer in het voordeel van de ene partij zijn dan de andere is de expertise van een vastgoedrecht advocaat nodig. Advocaat Remko van de Wildenberg heeft zijn kantoor in Vught en is gespecialiseerd in huurrecht en vastgoedrecht. Op het gebied van vastgoed zijn transacties gebonden aan talrijke complexe wetten en regelingen waarbij privaatrecht en publiekrecht bovendien vaak bij elkaar komen; ingewikkelde materie waarvoor grondige en actuele kennis nodig is, plus de nodige ervaring. Voordat ik advocaat werd, heb ik ruim 12 jaar als vastgoedjurist in het bedrijfsleven gewerkt. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan heeft in mijn huidige functie als vastgoedrecht advocaat grote meerwaarde.

Als vastgoedrecht advocaat adviseer en procedeer ik onder meer op het gebied van:

 • Projectontwikkeling: opstellen en beoordelen van samenwerkingsovereenkomsten
 • Bouwrecht, aanneming van werk: gebreken, meerwerk, (vertraging in de) oplevering, garantie
 • Huur/verhuur: opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten
 • Koop en verkoop van vastgoed, zoals winkels, kantoorpanden, woningen, distributiecentra, datacenters, hotels of landbouwgrond
 • Verborgen gebreken (non-conformiteit) en aansprakelijkheid verkoper
 • Financiering en zekerheden (hypotheek, pandrecht, beslag)

 

Direct contact opnemen?

  Maak kennis met de vastgoedrecht advocaat Van den Wildenberg

  Als zelfstandig advocaat heeft u altijd met 1 vast contactpersoon te maken en is het contact persoonlijk. Door mijn achtergrond heb ik een grote voorsprong in kennis en ervaring en daar profiteert u van. Ik heb de opleiding Onroerend Goedrecht afgerond aan de gerenommeerde Grotius Academie en ben erkend lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Bij koop en verkoop van onroerende zaken begeleid ik transacties van begin tot eind en behandel voorkomende geschillen. Dit kunnen geschillen zijn over het inroepen van een (financiering) voorbehoud, niet meewerken aan de levering, het plotseling stellen van aanvullende eisen of het niet of slechts gedeeltelijk betalen van de koopsom. Ook na de levering kunnen er diverse geschillen ontstaan waarbij de expertise van een vastgoedrecht advocaat nodig is.

  De vastgoedrecht advocaat voor uw geschil

  De advocatenpraktijk is gevestigd in Vught waar u hartelijk welkom bent voor meer informatie en juridisch advies. Of u nu een aannemer, projectontwikkelaar, beheerder, belegger, een woningcorporatie of een overheidsinstantie bent, u kunt mij altijd inschakelen om u bij te staan. Ik ben op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en de laatste ontwikkelingen. U kunt van mij deskundigheid, snelheid en zorgvuldigheid verwachten. Met de vaak grote financiëe belangen is het belangrijk dat u zo weinig mogelijk risico loopt.